Stijlvolle tuin

Hoogland

De tuin bij deze oude pastorie is dankzij het nieuwe ontwerp weer helemaal tot leven gekomen. Karin heeft gekozen voor duidelijke lijnen, Taxushagen bij de entree, een strakke spiegelvijver en een kleurrijke border. Elke hoek is beplant met prachtige bomen en struiken, zodat de tuin erg groen is geworden en volop privacy biedt.

Spiegelvijver
Naast de lange spiegelvijver is een brede strook beplant met rood en paars bloeiende Rhododendron, een wintergroene struik die inkijk vanaf de weg voorkomt. Tussen en achter de Rhododendron hebben bijzondere bomen een plekje gekregen, zoals de berk Betula ‘Doorenbos’ met een witte stam, de zevenzonenboom Heptacodium en een kornoelje die in mei volop bloeit. Een jaarrond boeiend onderdeel van de tuin dat nauwelijks onderhoud vraagt.

Loungeterras
Bij de serre is een gezellig loungeterras gemaakt, hier geniet je optimaal van de tuin in de verkoelende schaduw van twee dakplatanen. Vanaf de comfortabele stoelen kijk je langs de bloemenborder met oranje, blauwe en violette bloemen. De rijk bloeiende vaste planten zijn afgewisseld met siergrassen voor een natuurlijke toets. Midden in het ruime gazon staat de Japanse esdoorn met zijn roodbruine blad te pronken.

Koikarpers
In de vijver zwemmen kleurige koikarpers, ze hebben hier volop de ruimte. Achter de waterpartij is nog een klein schaduwterras gemaakt, omringd door een fraaie schaduwborder. Hier zit de familie graag op warme zomerdagen om van de tuin te genieten en de vissen te bewonderen.

Wilt u ook een Stijlvolle tuin op maat?

Direct contact

Wilt u ook een beplantingsplan op maat?

>> Ontvang een beplantingsplan

Call Now Button