Werkwijze

Een goed doordacht plan vormt de basis van een tuinontwerp dat helemaal naar uw wens is. De vormgeving, de keuze van de harde materialen en de beplanting zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten. Zo ontstaat een tijdloze tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Onze passie is stijlvolle tuinen ontwerpen, waarbij een eigentijdse vormgeving en een uitgekiend beplantingsplan voorop staan.

Oriëntatie

Tijdens het oriëntatiegesprek bekijken we de tuinsituatie en bespreken uw specifieke wensen qua tuininrichting. Vervolgens is er een zorgvuldige inventarisatie nodig van o.a. afmetingen/hoogten, omgeving, aanwezige materialen en beplanting.

Tuinontwerp

Dan wordt een concept gemaakt met een tuinontwerp in 2D. Indien gewenst kan daarvan een 3D impressie worden gemaakt. Op basis daarvan kunt u wijzigingen kenbaar maken zodat u optimaal invloed heeft op het ontwerp.

Voorbeelden

Online tuinontwerp

U kunt er ook voor kiezen om volledig online een compleet tuinontwerp te bestellen. Ik kom dan niet bij u langs, maar maak het ontwerp op maat op basis van een vragenlijst en materiaal dat ik digitaal van u ontvang.

Meer informatie

Beplanting en materiaal

Omdat kleur het eerste is dat onze zintuigen registreren, is het bij uitstek geschikt om stemming te creëren en de gekozen tuinstijl te ondersteunen. Heeft u voorkeur voor ingetogen en sober, of juist uitgelaten en uitbundig. Een kleur kan een kalmerend effect hebben en modern, exotisch, natuurlijk of juist klassiek zijn.

Met de gekozen kleuren voor beplanting en materialen wordt een omgeving gecreëerd die een eenheid vormt. Daarbij worden meubilair, potten en verlichting mee genomen in het totaalontwerp.

 

Aanleg

U ben vrij om met het aangeleverde tuinontwerp bij elke hovenier een offerte aan te vragen. U kunt het project ook bij ons onderbrengen. Wij werken samen met professionele hoveniersbedrijven die de aanleg verzorgen.

Samen maken we de mooiste tuinen

Wanneer u dat wenst dan kunnen wij onze specialisten inzetten. Wij werken samen met verschillende bedrijven en hebben in de loop der jaren een select team van vakmensen kunnen samenstellen dat in staat is onze ontwerpen op vakkundige wijze te realiseren. Ook voor wat betreft een tuinhuis, veranda en/of zwembad als die deel uit maken van het ontwerp van uw tuin.

Bomen, heesters en vaste planten worden door onze hoveniers zorgvuldig geselecteerd en geplant.

Om het plaatje compleet te maken kunnen wij tevens voor de aankleding van de tuin zorgen. U kunt denken aan tuinverlichting, de inrichting van uw terrassen met exclusieve meubels, plantenbakken, tafelhaarden en buitenkeukens.

Partners

Daan van den Hoven
Tuin en Landschapsontwerper.

Stonewharf
Exclusieve natuursteenprojecten.

Barten exclusieve tuinen
Specialist in tuinaanleg, tuinonderhoud.

Van Rijnsoever B.V.
Professioneel in tuinaanleg en onderhoud.

Hoveniersbedrijf Groen Westerveld
Boomkwekerij en hoveniersbedrijf.

Valouwe Rhododendrons
Specialist in Rhododendrons, advies, aanplant en verzorging.

Heathers Heide
Kwekerij met één van de grootste verzamelingen heidevarianten ter wereld.

 

Wilt u meer weten over het ontwerp van uw tuin?
Bel ons dan op 06 422 397 20, mail ons of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Call Now Button