Tuinontwerp

tuinontwerp

Tuinontwerp

Oriëntatie

Tijdens het oriëntatiegesprek bekijken we de tuinsituatie en bespreken uw specifieke wensen qua tuininrichting. Vervolgens is er een zorgvuldige inventarisatie nodig van o.a. afmetingen/hoogten, omgeving, aanwezige materialen en beplanting.

Ontwerp

Dan wordt een concept gemaakt met een tuinontwerp in 2D met daarbij een 3D impressie. Dit geeft u de mogelijkheid om wijzigingen kenbaar te maken, zodat u optimaal invloed heeft op het ontwerp.

Beplanting en materiaal

Een beplanting die het hele jaar door interessant is met bloemen van het vroege voorjaar tot ver in de herfst. Vaste plantenborders en kleurgebruik in de tuin zijn onze specialiteit. We geven advies over kleurgebruik, meubilair, potten en verlichting.

Aanleg

U ben vrij om met het aangeleverde tuinontwerp bij elke hovenier een offerte aan te vragen. U kunt het project ook bij ons onderbrengen. Wij werken samen met professionele hoveniersbedrijven die de aanleg verzorgen.

Eenvoud, rust en dynamiek

Een goed doordacht plan vormt de basis van een tuinontwerp dat helemaal naar uw wens is. De vormgeving, de keuze van de harde materialen en de beplanting zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten. Zo ontstaat een tijdloze tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Onze passie is stijlvolle tuinen ontwerpen, waarbij een eigentijdse vormgeving en een uitgekiend beplantingsplan voorop staan.

Tuinen in balans

Steeds vaker wordt de tuin als verlengstuk van het huis gezien. Een loungeplek, een eetgedeelte met een complete buitenkeuken, een open haard en kunst zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse tuin.

Kleur en materiaal

Omdat kleur het eerste is dat onze zintuigen registreren, is het bij uitstek geschikt om stemming te creëren en de gekozen tuinstijl te ondersteunen. Heeft u voorkeur voor ingetogen en sober, of juist uitgelaten en uitbundig. Een kleur kan een kalmerend effect hebben en modern, exotisch, natuurlijk of juist klassiek zijn. Met de gekozen kleuren voor beplanting en materialen wordt een omgeving gecreëerd die een eenheid vormt.

Neem contact op voor een ontwerp

Call Now Button