Familietuin

Baarn

De wensen van de eigenaars zijn makkelijk samen te vatten. Zij wilden een functionele buitenruimte, om zoveel mogelijk in te zitten, ook als het wat frisser is. Met genoeg ruimte waar de kinderen kunnen spelen, maar ook met een sfeervolle beplanting.

De strakke lijnen en grote vlakken zorgen voor rust in de tuin. Een klein niveauverschil, asymmetrie en de weelderige beplanting geven de nodige spanning en sfeer. Midden in de tuin ligt het grote gazon met rondom bloeiende planten. Zo’n groen tapijt zorgt voor ruimte in de tuin en heeft een rustige uitstraling.

Tijdloze bestrating
Tijdloze en degelijke bestrating speelt in alle tuinontwerpen van Karin een grote rol. Voor deze tuin was het de wens van de bewoners om de aanwezige bestrating van gebakken klinkers en 60 x 60 cm tegels van Chinees hardsteen zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. De gebakken klinkers passen goed bij de woning. Ze zijn deels blijven liggen, vooral in de voortuin, en deels opnieuw gestraat.

Veranda
Buiten zitten in eigen tuin is fijn, buiten eten is nog heerlijker. Jammer dat het in ons klimaat vaak te koud is om ’s avonds lang buiten door te brengen. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Een overdekt, beschut gelegen terras kan het aantal avonden dat je buiten kunt eten waarschijnlijk verdubbelen. Hier is een royale, 30 m2 grote veranda aan het huis gebouwd.

Wilt u ook een Familietuin op maat?

Direct contact

Wilt u ook een beplantingsplan op maat?

>> Ontvang een beplantingsplan

Call Now Button